در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛

كارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشكیل شد

كارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشكیل شد

به گزارش گردو دانلود مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی کارگروهی تحت عنوان کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی را در جهت تحقق شعار سال تشکیل داد.



به گزارش گردو دانلود به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده اظهار داشت: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بعنوان تنها مرجع تخصصی صنعت غذای کشور از آغاز تأسیس تابحال تمامی توان خویش را جهت پاسخ به نیازها و رفع مشکلات فنی و دانشی اختصاص داده و با عرضه طرح های فناورانه و کاربردی نقش قابل توجهی در جهش تولید و پشتیبانی از صنعت غذای کشور داشته است.
وی افزود: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در جهت اجرای سیاست های تعاملی در محورهایی همچون انجام طرح های پژوهشی و فناورانه تقاضا محور برای پاسخگویی به نیازهای صنعت و رفع چالش های موجود، طراحی محصول جدید، طراحی یا اصلاح فرایندهای تولید، استفاده از منابع و ظرفیت های داخلی برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز صنعت غذا، عرضه خدمات آزمایشگاهی به واحدهای صنعتی و همکاری و عرضه خدمات مشاوره ای به واحدهای تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی فعالیت دارد.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تکیه بر اینکه این مؤسسه همواره کوشیده تا بعنوان یک مؤسسه ملی در قالب وظایف و اختیارات در زمینه پشتیبانی از تولید گام بردارد، افزود: کارکنان واحدهای صنعت غذا به صورت متوسط و در مقایسه با کارکنان سایر صنایع از سطح تحصیلی کمتری برخوردار می باشند، ازاین رو برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی کاربردی همچون اقدامات اثرگذار این مؤسسه برای ارتقای بهره وری در صنعت غذا به حساب می آید.
رجب زاده بیان نمود: تلاش در جهت جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع و فناوری های بومی، انجام طرح های دانشی در مورد افزایش بهره وری و کیفیت محصولات غذایی، کمک دانشی به فعالان صنعت غذا در جهت تولید محصولات جدید و ورود به بازارهای بین لمللی، کمک به شرکتهای دانش بنیان جهت ورود سریع تر و مولد در حوزه تولید، عرضه کمک های فناورانه در بخش تولید جهت بهره مندی از محصولات سلامت محور، عرضه خدمات سریع و دقیق در مورد داوری اختراعات ارسالی و تربیت نیروی متخصص و کارآفرین همچون اهداف و برنامه های این مؤسسه در سال ۱۴۰۰ است.


منبع:

1400/02/12
12:53:11
5.0 / 5
210
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲