هکرهای چین با جعل هویت کارمندان آنتروپیک به دنبال سرقت اسرار هوش مصنوعی هستند

هکرهای چین با جعل هویت کارمندان آنتروپیک به دنبال سرقت اسرار هوش مصنوعی هستند

گردو دانلود: هکرها با ارسال ایمیل هایی مانند تشکیل کمیته مشورتی و بررسی نظامی هوش مصنوعی، بدافزارهای خودرا به حساب های ابری کارشناسان تزریق کرده اند.


به گزارش گردو دانلود به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش دیجیاتو، هکرهای منتسب به چین، مبادرت به جعل هویت محققان شرکت هوش مصنوعی آنتروپیک و مقامات دولتی سابق کرده اند تا اطلاعات حساسی در رابطه با روند توسعه هوش مصنوعی در ایالات متحده به دست آورند. این مورد برپایه گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری Proofpoint در سیلیکون ولی مطرح گردیده است.
برپایه این گزارش، اعضای گروه هکری معروف به «TA419» که گفته می شود زیرنظر دولت چین فعالیت می کند، با معرفی خود به عنوان متخصصان صنعت هوش مصنوعی و حتی جازدن خود به عنوان یکی از کارکنان سابق کاخ سفید، کارشناسان سیاستگذاری هوش مصنوعی در اندیشکده ها، دانشگاه ها و شرکتهای حقوقی آمریکا را هدف قرار داده اند.
اعضای این گروه ابتدا ایمیل هایی موجه و بی خطر به اهداف خود ارسال می کردند؛ پیام هایی که در آنها از افراد دعوت شده بود به یک «کمیته مشورتی سیاستگذاری هوش مصنوعی» خیالی بپیوندند یا در تدوین گزارشی ساختگی برای کمیته روابط خارجی سنا مشارکت کنند. سپس به دنبال ردوبدل شدن چند پیام، فایل هایی حاوی بدافزار را برای اهداف خود می فرستادند که با هدف دسترسی به حساب های ابری آنان طراحی شده بود.
طبق نتایج این شرکت، در یک مثال، هکرها با جعل هویت یکی از کارکنان ارشد آنتروپیک، ایمیلی با مبحث «درخواست بازخورد پیرامون ادغام نظامی Claude» را برای یکی از کنشگران اندیشکده ها ارسال کردند.
ابعاد جاسوسی هکرهای چینی در حوزه هوش مصنوعی «مارک کلی»، پژوهشگر شرکت ProofPoint، در گفتگو با سی ان ان اعلام نمود که کارشناسان اطمینان دارند این گروه یک عامل تهدید هماهنگ با پکن است؛ ادعایی که برپایه هماهنگی مداوم اهداف با منافع دولت چین، زیرساخت ها و شواهد فنی دیده شده و تأیید شرکای صنعتی شکل گرفته است.
گزارش ProofPoint در شرایطی منتشر می شود که فضای توسعه هوش مصنوعی در ایالات متحده به شدت ملتهب و پیچیده شده است. اغلب مردم آمریکا خواهان قانون گذاری و نظارت بر هوش مصنوعی هستند؛ موضعی که مدیران ارشد این حوزه مانند «داریو آمودی»، مدیرعامل آنتروپیک، هم با آن موافق بوده و در رابطه با خطرات کنترل ناپذیری این فناوری اخطار داده اند.
در سوی دیگر، دولت ترامپ در کنار چهره هایی همچون «مارک زاکربرگ» و «جنسن هوانگ» رویکرد نظارتی را به چالش کشیده اند. دولت آمریکا نشستی با حضور کنشگران این عرصه برگزار کرد که در آن سندی با عنوان توافق «اخلاقاً اجبار آور» امضا شد؛ توافقی که به قول «دونالد ترامپ» زمینه خودتنظیم گری را فراهم می آورد. از طرفی، حامیان آزادی عمل اعتقاد دارند آمریکا نباید پیشتازی خود در مسابقه تسلیحاتی هوش مصنوعی را به چین واگذار کند.
ProofPoint اخطار داده که گروه TA419 به احتمال زیاد به هدف گیری اندیشکده ها و کارشناسان سیاستگذاری هوش مصنوعی ادامه می دهد و همچنان به جعل هویت کارشناسان واقعی این حوزه خواهد پرداخت.

منبع:

1405/07/14
10:40:22
5.0 / 5
4
تگهای خبر: حقوق , دانشگاه , شركت , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
عقیده کاربران گردو دانلود در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گردو دانلود