مدیر سخت افزار اپل:
دیدن محافظ صفحه نمایش روی آیفون آزاردهنده است
گردو دانلود: مدیر جدید سخت افزار اپل می گوید وقتی می بیند کسی روی آیفون خود محافظ صفحه نمایش می اندازد، حس بدی پیدا می کند.
به گزارش گردو دانلود به نقل از خبر آنلاین، در بین خبرهای مربوط به آیفون ۱۸ پرو و اولین گوشی تاشوی اپل، شاید یکی از عجیب ترین اظهارنظرها از جایی آمده باشد که انتظارش را ندارید.
تام ماریب، معاون جدید مهندسی سخت افزار اپل، در گفت و گو با TechRadar درباره ی محافظ صفحه نمایش گفت دیدن کسی که روی آیفون خود محافظ نصب کرده، سبب می شود حس بدی پیدا کند. این اظهارنظر که حالا به تیتر رسانه های فناوری تبدیل گشته، بالاتر از هر چیز تبلیغی برای مقاومت نسل جدید نمایشگرهای اپل است.
ماریب باور دارد حالا که اپل زمان و تلاش زیادی صرف ساخت یک نمایشگر زیبا کرده است، کاربران باید استفاده از آن سطح را بدون یک لایه اضافی تجربه کنند.
اپل می گوید Ceramic Shield 2 سه برابر مقاوم تر است اپل Ceramic Shield 2 را اولین بار همراه با سری آیفون ۱۷ معرفی نمود و این فناوری حالا در آیفون ۱۸ پرو و نمایشگر بیرونی آیفون تاشو هم به کار گرفته شده است.
طبق ادعای اپل، Ceramic Shield 2 در مقابل خط وخش سه برابر مقاوم تر از نسل قبلی است. دراین میان مشکل اصلی این است که مقاومت در مقابل خراش و مقاومت در مقابل فرسایش سطحی با گذشت زمان لزوماً به یک شکل افزایش پیدا نمی کنند.
بگفته ماریب، اپل می توانست Ceramic Shield 2 را حتی مقاوم تر در مقابل خراش طراحی کند، اما چنین کاری ممکن بود مقاومت آن در مقابل فرسایش روزمره را کم کند. ازاین رو مهندسان تلاش کردند میان این دو خصوصیت تعادل ایجاد کنند.
نمایشگر گوشی فقط زمانی تحت فشار نیست که یک جسم تیز به آن برخورد کند. انگشتان کاربر روزانه هزاران بار روی صفحه حرکت می کنند و سطح نمایشگر مدام در معرض تماس، اصطکاک و مواد مختلف قرار دارد.
به این علت یک نمایشگر خوب نباید فقط در مقابل یک خراش شدید مقاومت کند. سطح آن باید بعد از مدت طولانی استفاده هم کیفیت خودرا حفظ کند.
ماریب در گفت و گو با TechRadar توضیح داده که اپل در توسعه Ceramic Shield 2 به دنبال همین «عمر طولانی» بوده است.
شاید جالب ترین بخش صحبت های مدیر اپل به روش آزمایش این شیشه مربوط باشد. ماریب می گوید اپل تلاش می کند آزمایش های خودرا برمبنای روش استفاده حقیقی کاربران طراحی کند، نه صرفا استانداردهای قدیمی یا آزمایش هایی که ارتباط چندانی با زندگی روزمره ندارند.
مهندسان ابتدا بررسی می کنند کاربران در دنیای حقیقی چه چیزهایی را با نمایشگر در تماس قرار می دهند و چه نوع فشاری به آن وارد می شود. سپس آزمایش هایی طراحی می کنند که همین شرایط را بازسازی کند.
بگفته ماریب، اپل در آزمایش Ceramic Shield 2 توانسته است معادل حدود پنج سال استفاده را در مدت بسیار کوتاه تری شبیه سازی کند.
این تکنیک به شرکت اجازه می دهد تاثیر فرسایش طولانی مدت را بدون انتظار برای سپری شدن حقیقی چند سال بررسی کند.
پس چرا هنوز محافظ صفحه استفاده می کنیم؟ اظهارنظر ماریب البته به این معنا نیست که محافظ صفحه هیچ کاربردی ندارد. کاربران ممکنست برای حفظ ارزش گوشی هنگام فروش، کاهش بازتاب نور یا علل شخصی دیگر از محافظ بهره گیرند.
واکنش کاربران به اظهارات ماریب هم یکدست نبوده است. تعدادی کاربران باور دارند اگر شیشه جدید واقعاً به اندازه ادعاشده مقاوم باشد، نیاز به محافظ ندارند. گروهی دیگر محافظ صفحه را نوعی بیمه ارزان در مقابل صدمه های احتمالی نمایشگر می دانند.
در نهایت این که Ceramic Shield 2 بتواند در استفاده طولانی مدت به وعده اپل عمل کند، چیزی است که آزمایش های مستقل و تجربه کاربران در گذر زمان مشخص خواهد نمود.
اپل می گوید Ceramic Shield 2 سه برابر مقاوم تر است اپل Ceramic Shield 2 را نخستین بار همراه با سری آیفون ۱۷ معرفی نمود و این فناوری حالا در آیفون ۱۸ پرو و نمایشگر بیرونی آیفون تاشو هم به کار گرفته شده است. مهندسان ابتدا بررسی می کنند کاربران در دنیای واقعی چه چیزهایی را با نمایشگر در تماس قرار می دهند و چه نوع فشاری به آن وارد می شود. واکنش کاربران به اظهارات ماریب هم یکدست نبوده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
عقیده کاربران گردو دانلود در مورد این مطلب