مدیرعامل شیائومی:
خودرو های تسلا را مهندسی معکوس کردیم
به گزارش گردو دانلود، مدیرعامل شیائومی می گوید شرکتش برای طراحی شاسی بلند YU7، خودرو تسلا را مهندسی معکوس کرد تا بتواند به درستی بررسی اش کند.
به گزارش گردو دانلود به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش زومیت، لی جون، مدیرعامل شیائومی، در سخنرانی سالانه ی خود اعلام نمود که این شرکت برای توسعهی خودرو برقی YU7 به صورت دقیق مدلهای تسلا را زیر ذره بین برده است. وی خاطرنشان کرد شیائومی در آغاز سال جاری سه دستگاه تسلا مدل Y خریداری و آنها را مهندسی معکوس کرد تا تک تک اجزا و طراحی این خودرو را بررسی کند.
روی پرده ی بزرگ پشت سر او، مقایسه ی مستقیم بین مدل Y و YU7 به نمایش درآمد. لی تاکید کرد که مدل Y خودرویی بسیار عالی است و حتی خطاب به مخاطبان اظهار داشت: «اگر YU7 را انتخاب نکردید، می توانید مدل Y را درنظر بگیرید.» او افزود تیم طراحی شیائومی زمان زیادی صرف کرده تا فضای داخلی YU7 را به بهترین شکل ممکن طراحی کند و نتیجه ی نهائی «به هیچ وجه از مدل Y کم نمی آورد.»
مدیرعامل شیائومی شارژدهی YU7 را با مدل Y مقایسه کرد و گفت خودرویشان در ازای قیمتی که دارد، عملکرد بسیار رقابتی عرضه می دهد: «من درحال انتقاد از مدل Y نیستم. مدل Y خودرویی واقعا برجسته است.»
اظهارات مدیرعامل شیائومی در شرایطی عنوان شد که فروش تسلا در چین ماه گذشته با کاهش ۴ درصدی نسبت به سال قبل به ۸۳ هزار و ۲۰۰ دستگاه رسید. تسلا در بازار چین در مقابل رقبای محلی همچون شیائومی، اکس پنگ و نیو که خودرو های ارزان تر عرضه می کنند، کار سختی در پیش دارد.
شیائومی در ماه ژوئن (خرداد و تیر) توانست برای YU7 تنها در ۲۴ ساعت بیشتر از ۲۴۰ هزار پیش فروش ثبت کند؛ عددی که نشان از استقبال چشم گیر مشتریان دارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
عقیده کاربران گردو دانلود در مورد این مطلب