تشکیل صندوق زیرساخت هوش مصنوعی در AI با مجلس به اجماع می رسیم

تشکیل صندوق زیرساخت هوش مصنوعی در AI با مجلس به اجماع می رسیم

به گزارش گردو دانلود، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به تشکیل صندوق زیرساخت هوش مصنوعی اظهار داشت: سرمایه اولیه این صندوق شامل کل تجهیزات زیرساختی و پردازنده های جی پی یو خواهد بود.



به گزارش گردو دانلود به نقل از مهر، حسین افشین در حاشیه جلسه با شرکت های دانش بنیان و فعالان هوش مصنوعی درجمع خبرنگاران از تشکیل صندوق زیرساخت هوش مصنوعی آگاهی داد و اظهار داشت: هدف این صندوق توسعه زیرساخت های این حوزه با مشارکت بخش خصوصی و دولت می باشد.
وی اضافه کرد: سرمایه اولیه این صندوق شامل کل تجهیزات زیرساختی و پردازنده های جی پی یو خواهد بود و سایر شرکتها نیز می توانند بصورت سرمایه مالی یا با ارائه پردازنده های جی پی یو در آن مشارکت کنند.

دولت قصد ندارد توسعه دهنده زیرساخت AI باشد


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور تاکید کرد: معاونت علمی به ازای سرمایه گذاری بخش خصوصی، تا دو برابر آنرا جهت استفاده در اکوسیستم اختصاص خواهد داد. سرمایه معاونت علمی در این صندوق ۱۰ همت است.
افشین در ادامه عنوان کرد: دولت قصد ندارد خود توسعه دهنده زیرساخت باشد و تمرکز بر توسعه زیرساخت کشور بوسیله مشارکت بخش خصوصی است تا بدین سان زمینه توسعه پایدار حوزه هوش مصنوعی فراهم گردد.

تشکیل صندوق «زیرساخت هوش مصنوعی» با سرمایه ۱۰ همتی معاونت علمی


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در جواب سوال خبرنگار مهر بر اساس این که شاهد می باشیم با تصویب ستاد هوش مصنوعی در دولت، مجلس نیز طرح ملی هوش مصنوعی را در کمیسیون های خود در دستور کار دارد، از آن سو مقرر است سند ملی هوش مصنوعی در بحث ساختار هوش مصنوعی در شورایعالی انقلاب فرهنگی اصلاح گردد، اعلام نمود که امیدوارم تا یک ماه آینده، یک ساماندهی کلی و اصلاح غائی در عرصه هوش مصنوعی از سند ملی هوش مصنوعی، طرح ملی هوش مصنوعی و مصوبات این حوزه داشته باشیم تا بتوانیم با تعیین فاکتورها و مکانیزم های مشخص و همکاری میان دستگاه ها، حوزه هوش مصنوعی را به جلو ببریم.

تا یک ماه آینده به اجماعی واحد در عرصه هوش مصنوعی می رسیم


وی اضافه کرد: بنابرین باید یک ماه فرصت داده شود تا طرح ملی هوش مصنوعی و هم ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی چکش کاری شود. همین طور مقرر است ستاد هوش مصنوعی در شورایعالی انقلاب فرهنگی مطرح شود تا به اجماعی واحد در این عرصه دست یابیم.
معاون علمی ریاست جمهوری تاکید کرد: هماهنگی بین دولت، مجلس و شورایعالی بمنظور پیشبرد اهداف هوش مصنوعی ایجاد خواهد شد و ان شا ا... با همدلی و وفاق بین این سه نهاد، وضعیت مطلوبی در عرصه هوش مصنوعی حاصل خواهد شد.


منبع:

1404/03/11
10:12:14
5.0 / 5
38
تگهای خبر: دانش بنیان , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
لینک دوستان گردو دانلود