در همكاری معاونت علمی با بنیاد مستضعفان؛
مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار
به گزارش گردو دانلود، راه اندازی مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار با امضای توافق نامه ای توسط معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی رسماً کلید خورد.
به گزارش گردو دانلود به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رییس جمهور و با امضای این توافق نامه، مرکز هم آفرینی نوآوری صنایع غذایی با محوریت توسعه طرح های تحقیقی در عرصه غذایی و زیست بوم فناوری شامل شتاب دهنده ها، استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان در رابطه با تکمیل زنجیره ارزش غذایی ایجاد خواهد شد.
این اقدام که در سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» اجرائی می شود، فضای کار اختصاصی و اشتراکی فعالان عرصه تولید اقلام راهبردی اولویت دار صنایع غذایی و محصولات فراسودمند و بستر لازم برای پاسخ گویی به اولویت ها و نظام مسائل حوزه امنیت غذایی را بطور جدی فراهم خواهدنمود.
مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار با بهسازی فضایی به مساحت بیش از ۲۰ هزار مترمربع در نزدیک ترین محل به دانشگاه های برتر تهران طی دو سال به بهره برداری خواهد رسید و با بوجودآوردن فب لب (FabLab) بزرگ ساخت و تولید در رابطه با صنایع غذایی به فضایی حرفه ای برای تبدیل ایده به محصول و کسب و کارهای فناورانه در محیطی تخصصی تبدیل می شود.
ایجاد فضای مناسب برای استقرار و فعالیت شرکت های نوپا و صاحبان ایده و کمک به تجاری سازی، تامین مالی و توسعه بازار شرکت های دانش بنیان، گامی مهم در امتداد جهش تولید با مشارکت مردم و بهسازی محیط های صنعتی با هدف ایجاد زیرساخت رشد سرمایه انسانی کشور برای ارائه خدمات حرفه ای کسب وکار خواهد بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب