در همكاری معاونت علمی با بنیاد مستضعفان؛

مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار

مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار

به گزارش گردو دانلود، راه اندازی مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار با امضای توافق نامه ای توسط معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی رسماً کلید خورد.



به گزارش گردو دانلود به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رییس جمهور و با امضای این توافق نامه، مرکز هم آفرینی نوآوری صنایع غذایی با محوریت توسعه طرح های تحقیقی در عرصه غذایی و زیست بوم فناوری شامل شتاب دهنده ها، استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان در رابطه با تکمیل زنجیره ارزش غذایی ایجاد خواهد شد.
این اقدام که در سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» اجرائی می شود، فضای کار اختصاصی و اشتراکی فعالان عرصه تولید اقلام راهبردی اولویت دار صنایع غذایی و محصولات فراسودمند و بستر لازم برای پاسخ گویی به اولویت ها و نظام مسائل حوزه امنیت غذایی را بطور جدی فراهم خواهدنمود.
مرکز هم آفرینی امنیت غذایی و زیستی پایدار با بهسازی فضایی به مساحت بیش از ۲۰ هزار مترمربع در نزدیک ترین محل به دانشگاه های برتر تهران طی دو سال به بهره برداری خواهد رسید و با بوجودآوردن فب لب (FabLab) بزرگ ساخت و تولید در رابطه با صنایع غذایی به فضایی حرفه ای برای تبدیل ایده به محصول و کسب و کارهای فناورانه در محیطی تخصصی تبدیل می شود.
ایجاد فضای مناسب برای استقرار و فعالیت شرکت های نوپا و صاحبان ایده و کمک به تجاری سازی، تامین مالی و توسعه بازار شرکت های دانش بنیان، گامی مهم در امتداد جهش تولید با مشارکت مردم و بهسازی محیط های صنعتی با هدف ایجاد زیرساخت رشد سرمایه انسانی کشور برای ارائه خدمات حرفه ای کسب وکار خواهد بود.

1403/03/12
10:52:12
5.0 / 5
294
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳