با مهندسی ژنتیك؛

گندم ضد سرطان کشت شد!

گندم ضد سرطان کشت شد!

به گزارش گردو دانلود، محققان گندمی کشت کرده اند که به صورت ژنتیکی مهندسی شده تا مواد شیمیایی که به ایجاد سرطان منجر می شود را حذف نمایند.


به گزارش گردو دانلود به نقل از تلگراف، نان هنگام پخت یک ماده سمی خطرناک به نام آکریل آمید تولید می کند که به اعتقاد کارشناسان سرطان زاست و هنگام تست شدن، مرگبارتر می شود. هرچه رنگ نان تست تیره تر شود، میزان آلودگی ساخته شده هم بیشتر خواهد بود و بنابراین کارشناسان سفارش می کنند از خوردن غذاهای سوخته پرهیز شود. حالا موسسه راثماتد ریسرچ در هارتفورد شایر آزمایش های میدانی روی گندمی انجام داده که به صورت ژنتیکی ساخته شده تا میزان آکریل آمید آن هنگام پخت کمتر شود. آزمایش ها نشان داد هنگامیکه این غله به آرد تبدیل و سپس پخته شد، میزان آکریل آمید آن تا ۴۵ درصد کمتر از نان های معمول بود. پروفسور نایجل هالفورد رهبر این پژوهش می گوید: نان حاوی مقدار آکریل آمید است و این مزیان هنگام تُست کردن نان بیشتر می شود. ما گندم را مهندسی کردیم تا ژن هایی در ارتباط با تولید این فرآیند در غله حذف شود. آکریل آمید در سال ۲۰۰۲ میلادی کشف شد و از آن زمان تابحال تولید کنندگان مواد غذایی را نگران کرده است. این ماده به سرطان در جوندگان منجر می شود و کمیسیون اتحادیه اروپا هم اعلام نموده آکریل آمید در غذا احیانا ریسک ایجاد سرطان در بدن مصرف کنندگان در تمام گروههای سنی را زیاد می کند. آکریل آمید علاوه بر نان تُست شده در غذاهای سرخ کردنی، پختنی، کبابی همچون چیپس، سیب زمینی کبابی و قهوه هم وجود دارد.


منبع:

1401/11/26
11:22:06
5.0 / 5
535
تگهای خبر: تولید , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳