چرا برخی سریع تر وزن اضافه می کنند؟

چرا برخی سریع تر وزن اضافه می کنند؟

به گزارش گردو دانلود، یک مطالعه تازه بینش جدیدی را در مورد این که چرا برخی افراد سریع تر وزن اضافه می کنند، عرضه می دهد و می گوید که همه چیز زیر سر میکروب های روده است.


به گزارش گردو دانلود به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، بر اساس یک پژوهش جدید که توسط پژوهشگران دانشگاه کپنهاگ دانمارک انجام شده است، تعدادی از افراد دارای تلفیقی از میکروب های روده هستند که آنها را در ذخیره انرژی بهتر از دیگران می کند. این یک گام مهم به سمت درک این مساله است که چرا برخی افراد، حتی زمانی که هم اندازه با دیگران غذا می خورند، آسان تر از دیگران وزن اضافه می کنند.
هنریک روگر، دانشیار دپارتمان تغذیه و ورزش دانشگاه کپنهاگ می گوید: ما ممکنست یک کلید برای درک این که چرا تعدادی از افراد، حتی زمانی که غذای بیشتری نمی خورند یا به شکل متفاوتی غذا می خورند، بیش از دیگران وزن اضافه می کنند، پیدا کرده باشیم. اما این باید بیشتر بررسی شود.
مطالعه مدفوع افراد
پژوهشگران انرژی باقیمانده در مدفوع ۸۵ دانمارکی را برای ارزیابی کارایی میکروب های روده آنها در جذب انرژی از غذا بررسی کردند. آنها همین طور ترکیب میکروب های روده هر شرکت کننده را ترسیم کردند.
برمبنای یافته ها، حدود ۴۰ درصد از شرکت کنندگان به گروهی تعلق دارند که بطور متوسط نسبت به ۶۰ درصد دیگر انرژی بیشتری از وعده های غذایی دریافت می کنند. پژوهشگران همین طور دریافتند افرادی که بیشترین انرژی را از وعده های غذایی دریافت می کنند، بطور متوسط ۱۰ درصد وزن بیشتری دارند که معادل تقریباً ۲۰ پوند(۹ کیلوگرم) بیشتر است.
این نتایج نشان میدهد که اضافه وزن ممکنست به چیزی بیش از میزان تغذیه سالم یا میزان ورزش ارتباط داشته باشد و همزمان می تواند به ترکیب میکروب های روده فرد ارتباط داشته باشد. بر این اساس، تعدادی از افراد ممکنست گرفتار لطمه شوند، برای اینکه میکروب های روده آنها در جذب انرژی بسیار کارآمد هستند و به سبب این کارآمدی، ممکنست کالری بیشتری برای آنها در دسترس باشد.
روگر می گوید: این واقعیت که باکتری های روده ما در استخراج انرژی از غذا عالی هستند، اساساً چیز خوبی است، برای اینکه متابولیسم باکتری ها در غذا، انرژی اضافی را به شکل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه فراهم می آورد که مولکول هایی هستند که بدن ما می تواند تولید نماید تا به عنوان سوخت تامین کننده انرژی استفاده گردد. اما اگر بیش از آنچه می سوزانیم، مصرف نماییم، انرژی اضافی که توسط باکتری های روده تامین می شود، ممکنست به مرور زمان خطر چاقی را افزایش دهد.
بررسی زمان سفر غذا در دستگاه گوارش
پژوهشگران همین طور مدت زمان سفر غذا در بدن ما را برای هر فرد مورد بررسی قرار دادند که همه آنها الگوهای غذایی مشابهی داشتند. آنها این فرض را داشتند که افرادی که چرخه گوارشی طولانی دارند، بیشترین مواد مغذی را از رژیم غذایی خود دریافت خواهند کرد. با این وجود، این پژوهش دقیقا خلاف این را کشف کرد.
روگر می گوید: ما فکر می کردیم که یک چرخه طولانی گوارشی وجود خواهد داشت که موجب می شود انرژی بیشتری استخراج شود. اما در اینجا می بینیم که شرکت کنندگان با باکتری های روده نوع B که بیشترین انرژی را استخراج می کنند، سریع ترین عبور را در سیستم گوارشی دارند.
وی ادامه داد: خیلی جالب است که گروهی از افرادی که کالری کمتری در مدفوع شان باقی مانده است، بطور متوسط وزن بیشتری دارند. با این وجود، این مطالعه دلیلی برای ارتباط مستقیم این دو عامل ارائه نمی دهد.
او در آخر اظهار داشت: ما می خواهیم در آینده این مساله را بیشتر بررسی نماییم.
این مطالعه در مجله Microbiome انتشار یافته است.



1401/10/09
11:11:46
5.0 / 5
475
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , شركت , مطالعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴