سورنا ستاری عنوان كرد؛

عرضه ۱۴۰ خدمت به شركتهای دانش بنیان

عرضه ۱۴۰ خدمت به شركتهای دانش بنیان

به گزارش گردو دانلود معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ۱۴۰ خدمت به شرکتهای دانش بنیان عرضه می شود، اظهار داشت: هم اکنون ۶هزار استارت آپ در کشور فعالیت می کند.



به گزارش گردو دانلود به نقل از معاونت علمی و فناوری، سورنا ستاری شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: از ۵ هزار و ۶۸۴ شرکت دانش بنیان در کشور ۱۴۰۰ شرکت به شرکتهای خلاق تعلق دارند که نوآوری های ارزشمندی را در کشور عرضه می دهند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه الان شرکتهای استارت آپی به بیشتر از ۶ هزار شرکت افزایش یافته اظهار داشت: حالا ۱۴۴ شتاب دهنده در کشور فعال می باشند و تعداد مراکز نوآوری برای تولید ثروت و ارزش افزوده بیشتر به ۲۴۷ مرکز افزایش یافته است.
ستاری اظهار داشت: آمارها نشان می دهند که الان ۴۰ شرکت دانش بنیان در بورس پذیرفته شده اند و مجموع سرمایه این شرکتهای دانش بنیان در بازار سرمایه کشور به بیشتر از ۲۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اضافه کرد: طی ۳ سال گذشته برای ایجاد ظرفیت در امر سرمایه گذاری خطرپذیر یک هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و نظام بانکی کشور از سال ۹۷ تابحال بیشتر از ۳۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان پرداخت کرده است.
به گفته معاون رئیس جمهور، هم اکنون بیشتر از یک میلیون متر مربع فضای نوآوری در کشور وجود دارد و الان ۹ کارخانه نوآوری در تهران و شهرهای بزرگ کشور فعالیت می کنندکه میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی در این مراکز نوآوری ۲۰ برابر بخش دولتی است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه در سه سال گذشته بیشتر از ۲ هزار نفر از جوانان کشور که در ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان تحصیل می کردند به کشور بازگشتند، اظهار داشت: در مجموع به صورت متوسط بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ نفر از این جوانان تحصیل کرده هر سال به کشور بازگشتند.
معاون علمی و فناوری با اشاره به اینکه ما الان شرکتهای استارت آپ بزرگی در ایران داریم، اظهار داشت: مثلاً شرکتهای تاکسیرانی اینترنتی فقط در تهران یک میلیون تاکسی آنلاین دارد در حالیکه این تعداد تاکسی در شهر نیویورک بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تاکسی است.
ارائه ۱۴۰ خدمت به شرکتهای دانش بنیان
وی با اشاره به اینکه انجام میلیون ها تراکنش بانکی بدون خطا در کشور نشان از فرهنگ سازی مناسب استفاده از تکنولوژی و فناوری های نوین است، اظهار داشت: بدون تردد اقتصادی سنتی در مقابل اقتصادی دانش بنیان بازنده واقعی است، چونکه سیستم های سنتی در اقتصاد کشورها دیگر نمی توانند در مقابل شرکتهای دانش بنیان خودی نشان دهند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری بیشتر از ۱۴۰ خدمت به شرکتهای دانش بنیان عرضه می کند که دسترسی به منابع مالی مورد نیاز و پشتیبانی از صادرات محصولات ایرانی به بازارهای هدف مهم ترین آن است.
حمایت از دانش بنیان های حوزه امنیت غذایی
وی اضافه کرد: معاونت علمی از تمام شرکتهای دانش بنیان تازه تأسیس حمایت خواهد نمود و از ۱۸ ماه پیش هرگونه سرمایه گذاری در زنجیره تأمین امنیت غذایی کشور مورد حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری قرار گرفته است.
ستاری تصریح کرد: الان ۱۰ هزار نوع تجهیزات آزمایشگاهی در شرکتهای دانش بنیان کشور تولید می شود که خیلی از این تجهیزات به کشورهای خارجی صادر می شود و الان ایران به یکی از بزرگترین تولید کننده تجهیزات آزمایشگاهی تبدیل گشته است.
معاون علمی وفناوری اظهار داشت: در بحث نیروی انسانی تحصیل کرده کشورمان شرایط فوق العاده ای دارد، چونکه وجود ۴ میلیون دانشجو در کشور در کمتر کشوری وجود دارد. بین ۱۳ تا ۱۴ میلیون نفر تحصیل کرده در کشور داریم و وقتی می گویم که ۶ هزار استارتاپ در کشور داریم، یعنی اینکه این شرایط در کمتر کشوری وجود دارد.
ستاری تصریح کرد: هرچه علم و فناوری محور توسعه کشور شوند، نقش دانشگاه ها در افزایش ارزش افزوده بیشتر خواهد شد و شرکتهای دانش بنیان و مراکز نوآوری و استارتاپ ها جایگاه مهم خویش را در میان مردم پیدا خواهند کرد.


منبع:

1399/11/14
12:42:52
0.0 / 5
719
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵