تأثیر كروناویروس بر عادات نوجوانان

تأثیر كروناویروس بر عادات نوجوانان

به گزارش گردو دانلود خراسان رضوی نتایج بررسی در مورد تأثیر بیماری همه گیر كنونی بر روی نوجوانان ایالات متحده نشان داده است كه بیماری كووید- ۱۹ برای نوجوانان، چالش برانگیز است، چونكه همه گیری شرایطی بوجود آورده كه متناسب با نیازهای رشد آنان نیست.


به نقل از سایکولوژی نیوز، هم اکنون، همه می دانند که بیماری کووید- ۱۹ چگونه زندگی در کشورهای مختلف ازجمله ایالات متحده را تحت تأثیر قرار داده و تا حدودی باعث تغییر شکل زندگی شده است.
اغلب خبرها شامل آمار این بیماری، واکنش دولت ها، نتایج اقتصادی و نوسانات در بازارهای مالی است. شاید کمتر این خبرها را شنیده باشید که خیلی از نوجوانان با شرایطی مانند تعطیلی مدارس، یادگیری از راه دور، محدودیت ترک خانه و عدم توانایی دیدار حضوری با دوستان مواجه گشتند.
نوجوانان، نسبت به پذیرش اجتماعی از سوی دوستان، حساسیت بیشتری دارند و در ایام خانه نشینی، ارتباط با دوستان را محدود کرده اند. بعضی از جوانان که خواستار استقلال بیشتر بودند، در این دوران به خانواده وابسته شدند و در این مورد هم مشکلاتی بوجود آمده است.
محققان با بررسی بر روی بیشتر از ۴۰۰ نوجوان ۱۴ تا ۱۷ ساله به نتایجی دست پیدا کردند.
در این تحقیق، از آنان پرسیده شد که بیماری کووید- ۱۹ ازنظر اجتماعی و عاطفی چه تاثیری بر روی آنان داشته است؟ یافته ها خیلی تکان دهنده نبود، اما زمینه مفیدی برای کار با نوجوانان را فراهم می آورد.
حس دوری از دوستان
ویژگی مهم نوجوانی، افزایش احتیاج به ارتباط اجتماعی است. بنابراین، تعجبی ندارد که چالش مهم در میان نوجوانان، از دست دادن اوقات با دوستانشان باشد.
باوجود استفاده از وسایل الکترونیکی ارتباطی، هنوز خیلی از افراد، این احساس رادارند که از دوستانشان فاصله گرفته اند و ازنظر عاطفی جداشده اند. برخی نگران هستند که دوستان خویش را از دست بدهند.
برخی از نظرات نوجوان شامل عدم توانایی دیدن و گفت وگوی حضوری با دوستان بود که دوستی ها را تحت فشار قرار می دهد و یا اینکه، پیش از بیماری کووید- ۱۹ دوستانم در آرامش به من کمک می کردند و در زمان خانه نشینی چنین نیست.
ارتباط تصویری امکان دارد خوب باشد، اما حضور فیزیکی با دیگران می تواند در پیوند و پایداری دوستی ها موثر باشد.


اضطراب و بی قراری
فعالیت هایی مانند سرگرمی ها و برنامه های فوق برنامه به نوجوانان در کشف علایق، استعدادها و درنهایت احساس هویت کمک می نماید. نوجوانان سرخوردگی عدم توانایی بیرون رفتن از خانه جهت شرکت در فعالیتهایی که برایشان مهم هستند را هم ذکر کردند. برای مثال، نوجوانی اظهار داشت که عدم توانایی حضور در تمرینات ورزش بسکتبال باعث عصبانیت، غمگینی و افسردگی من شده است.
ترس از همه گیری
بسیاری از نوجوانان نگران بیماری همه گیر بودند. آنان از مبتلا شدن عزیزان مسن و صدمه پذیرشان می ترسیدند. همینطور نگران این هستند که انتقال دهنده بیماری به خانواده های خود شوند.
از دست دادن ناگهانی روال و ساختار زندگی سبب شده بعضی از نوجوانان احساس کنند که در یک مخمصه هستند و احساس بی حالی، ناراحتی داشته باشند.
البته این دوران، علاوه بر نکات منفی با موارد مثبتی هم همراه شده است؛ با عنایت به دشواری های ایجادشده، نوجوانان فرصت های مثبت مختلف با اینکه اندک ناشی از همه گیری را شناسایی نمودند.
بسیاری از نوجوانان مزایای گذراندن اوقات با خانواده را بیان نمودند. برای مثال، احساس نزدیکی بیشتر با والدین، خواهر و برادر برایشان بسیار مفید بوده است.
همچنین کاهش سرعت در زندگی روزمره سبب شده تا وقت بیشتری برای خودسازی و تامل داشته باشند.
این موارد به انعطاف پذیری طبیعی نوجوانان اشاره دارد و نشان داده است که باوجود چالش های این زمان، امکانات مثبتی برای توسعه وجود دارد، برای مثال، گذراندن وقت بیشتر با والدین می تواند فواید بسیاری داشته باشد، البته درصورتی که به مرزها و استقلال هم توجه گردد.
با توجه به اینکه، امکان دارد این بیماری همه گیر برای مدتی با ما باشد، باید برای ایجاد روش ها و محیط های ایمن تر تلاش نماییم و این موارد را به روش هایی انجام دهیم که نیازهای منحصربه فرد جوانان و نوجوانان را در نظر بگیرد.



1399/06/25
12:47:16
5.0 / 5
1299
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵