افتتاح ۴ خط تولید مواد دارویی ضدسرطان و قلب صرفه جویی ۱۰ میلیون دلاری

افتتاح ۴ خط تولید مواد دارویی ضدسرطان و قلب صرفه جویی ۱۰ میلیون دلاری

به گزارش گردو دانلود، چهار خط تولید مواد مؤثره دارویی ضدسرطان و قلب و عروق مربوط به یک شرکت دانش بنیان با حمایت 100 میلیون دلاری صندوق نوآوری و شکوفایی راه اندازی شد.



به گزارش گردو دانلود به نقل از مهر، یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه تولید مواد مؤثره داروهای ضدسرطان، قلبی-عروقی و دیگر حوزه های دارویی، با حمایت ۱۰۰ میلیارد تومانی صندوق نوآوری و شکوفایی و با هدف ارتقاء سلامت جامعه، بامداد امروز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه جاری با حضور جمعی از مدیران و مسئولان حوزه سلامت، طرحی را افتتاح نمود که منجر به راه اندازی چهار خط تولید مواد مؤثره دارویی می شود.
محمدرضا عبداللهی، مدیرعامل شرکت آوان شیمی، درباره ی روند ایجاد این شرکت اظهار داشت: آوان شیمی از شرکت های زیرمجموعه گروه کوبل دارو یکی از بزرگ ترین مجموعه های داروسازی کشور است. این شرکت با هدف تکمیل زنجیره تامین کوبل دارو در سال ۱۴۰۰ تأسیس شد. بومی سازی دانش فنی، ارتقاء کیفیت مواد مؤثره دارویی، تقویت توان تولید داخلی و تامین پایدار مواد اولیه مورد نیاز، از اهداف اصلی این شرکت بوده است.
وی درباره ی نقش واحد مطالعه و توسعه (R&D) در موفقیت های شرکت اضافه کرد: تولید مواد مؤثره بدون مطالعه و توسعه ممکن نیست، به این علت از همان ابتدا، مرکز R&D افتتاح شد. تا حالا طی سه مرحله کمی و کیفی، واحد R&D توسعه یافته و حالا با یک تیم ۲۰ نفره متخصص، موفق به توسعه ۱۱ مولکول جدید شده ایم که ۷ مورد آنها دانش بنیان هستند. تولید داروی «تلمیزارتان» برای اولین بار در کشور که از داروهای کنترل فشار خون و قلبی-عروقی است، همچون دستاوردهای این تیم است که حالا در بازار موجود و مورد استقبال متخصصان و کارخانه های داروسازی قرار گرفته است.
مدیرعامل آوان شیمی درباره ی جزییات طرح جدید این شرکت توضیح داد: عملیات اجرائی این پروژه از مهرماه ۱۴۰۱ شروع شد. این طرح شامل ۴ خط تولید مجزا است که دو خط به تولید محصولات عمومی و دو خط به تولید محصولات هایپوتنت (پرخطر) اختصاص دارد. در فاز اول که امروز افتتاح شد، دو خط تولید محصولات عمومی به بهره برداری رسید و پیش بینی می شود طی ۶ ماه آتی، دو خط تولید محصولات هایپوتنت نیز به مرحله تولید برسد.
وی اضافه کرد: میزان سرمایه گذاری انجام شده برای این طرح، حدود هزار میلیارد تومان است. ظرفیت تولید سالانه برای محصولات عمومی ۳۰۰ تن و برای محصولات هایپوتنت ۳.۵ تن است. همین طور این پروژه بصورت مستقیم برای ۱۴۰ نفر اشتغال زایی به وجود آورده است.
عبداللهی اضافه کرد: با راه اندازی کامل این طرح، سالانه بالاتر از ۱۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه خواهد داشت.
وی درباره ی نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در پیشبرد این پروژه اظهار داشت: از میان نهادهای مالی و شبکه بانکی، تنها صندوق نوآوری بود که در دو مرحله، مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ما اعطا کرد. این حمایت معادل ۱۰ درصد از کل سرمایه گذاری پروژه است و نقش به سزایی در تحقق آن داشت.
مدیرعامل آوان شیمی با تقدیر از حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: این صندوق یکی از نهادهای چابک در پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان است. پروسه سریع تصمیم گیری و اعطای تسهیلات، سبب توسعه چشم گیر شرکت های دانش بنیان، خصوصاً استارت آپ ها و مجموعه های نوپای فناور شده است.

1404/02/25
10:09:07
5.0 / 5
25
تگهای خبر: استارت آپ , پروژه , تولید , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
لینک دوستان گردو دانلود