مایکروسافت یک مرکز داده چوبی می سازد

مایکروسافت یک مرکز داده چوبی می سازد

به گزارش گردو دانلود، مرکز داده جدید شرکت «مایکروسافت» مقرر است از چوب ساخته شود تا اثرات زیست محیطی آن کاهش پیدا کند.


به گزارش گردو دانلود به نقل از ایسنا، شرکت «مایکروسافت»(Microsoft) درحال آزمایش «الوار متقاطع چندلایه»(CLT) برای ساخت یک مرکز داده جدید در ویرجینیای شمالی است تا به کاهش انتشار کربن ناشی از فعالیتهای خود کمک نماید.
به نقل از تامز هاردوار، مایکروسافت به جای استفاده از فولاد و بتن معمولی که بیشتر ساختمان های تجاری از آن ساخته می شوند، تصمیم گرفت الوار متقاطع چندلایه را در جدید ترین مراکز داده خود با هدف کمک به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای استفاده نماید. این شرکت تخمین زده است که استفاده از چوب برای قسمتهایی از مراکز داده، انتشار کربن را تا ۳۵ درصد نسبت به مراکز ساخته شده با فولاد می کاهد. زمانیکه الوار متقاطع چندلایه جایگزین بتن پیش ساخته شود، انتشار گازهای گلخانه ای حتی تا ۶۵ درصد کاسته می شود.
مایکروسافت مراکز داده خویش را در ویرجینیای شمالی به صورت کامل از چوب نخواهد ساخت، بلکه بتن مورد استفاده در کف و سقف را با الوار متقاطع چندلایه جایگزین خواهد نمود و سپس یک لایه نازک تر از بتن را برای ماندگاری بیشتر چوب و حفاظت از آن در مقابل عناصر متعدد به کار خواهد گرفت.
الوار متقاطع چندلایه گران تر از فولاد و بتن هستند اما از آنجائیکه ماده سبک تری است، استفاده از آن برای بخش های اصلی ساختمان به این معناست که سازه به فولاد کمتری برای پشتیبانی نیاز دارد و بدین ترتیب، در مصرف مصالح و نیروی کار صرفه جویی می شود. «جیم هانا»(Jim Hanna) سرپرست گروه مهندسی مرکز داده مایکروسافت اظهار داشت: ما باید متفکران سیستم در کل زنجیره ارزش این مواد باشیم که به مراکز داده ما و تجهیزاتی که آنها را تأمین می کنند، راه می یابند.
نیازهای انبوه قدرت و زیرساخت های رونق هوش مصنوعی، اهداف آب وهوایی چندین شرکت را به تعویق می اندازد. بنابراین، روش مایکروسافت برای جبران انتشار گازهای گلخانه ای با استفاده از راهبردهای ساخت وساز جایگزین می تواند به آن کمک نماید تا به مسیر خود بازگردد.



منبع:

1403/08/15
13:14:55
5.0 / 5
246
تگهای خبر: شركت , هارد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳