انعقاد ۲۲ قرارداد فناورانه بین معاونت علمی و شستا

انعقاد ۲۲ قرارداد فناورانه بین معاونت علمی و شستا

به گزارش گردو دانلود، هلدینگ صنایع عمومی تأمین در جهت استفاده از محصولات دانش بنیان در زمینه دامپروری نیازهای هلدینگ را در چارچوب ۸ فراخوان عمومی و ۲۲ نیاز فناورانه، اعلام سراسری کرد.



به گزارش گردو دانلود به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، آئین رونمایی و انعقاد قراردادهای فناورانه هلدینگ صنایع عمومی (شستا) و شرکتهای دانش بنیان با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در مرکز همایش های بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار گردید.
این آئین با حضور روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، عارف نوروزی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی، علیرضا عسگریان، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و احمد خانی نوذری، معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی برگزارشد.
هلدینگ صنایع عمومی تأمین در جهت استفاده از محصولات دانش بنیان در زمینه دامپروری با هدف ایجاد بهره وری حداکثری، بهبود شاخصهای تولیدی، تغذیه و سلامت دام، نیازهای هلدینگ را در چارچوب هشت فراخوان عمومی و ۲۲ نیاز فناورانه، اعلام سراسری کرد.
همچنین محصولات ۱۱۲ شرکت دانش بنیان غربالگری اولیه فنی اقتصادی شده و بعد از تبادل و جمع بندی امتیازات و نتایج ارزیابی در کمیته های تخصصی مربوطه، جمع بندی کمیته ارزیابی نتایج و انعقاد قرارداد با شرکتهای برتر در موضوعات مختلف مورد تأیید قرار گرفت.
محسن محمدی، مدیرعامل شرکت صنایع عمومی تأمین با معرفی اجمالی از هلدینگ صنایع عمومی تأمین، آنرا یک شرکت چند رشته ای در حوزه صنعت دامپروری، لوازم خانگی و الکترونیکی خواند و اظهار داشت: این شرکت که امسال به سهامی عام تبدیل گشته، مقرر است بزودی عرضه اولیه سهام خویش را در بورس انجام دهد.
وی ضمن اشاره به شعار سال قبل که با عنوان “تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین” نامگذاری شد، تصریح کرد: در زمینه تحقق این شعار نیز، سعی کردیم با ایجاد کمیته ها و نشست های متعدد، طرح های نوآورانه ای را عرضه دهیم تا بتوانیم ضمن ایجاد ارزش افزوده در حوزه فعالیتمان پیشرو باشیم. در گام نخست هم با شناسایی نیازهای فناورانه که با برگزاری هشت رویداد انجام شد، از ۱۲۲ طرحی که ارسال شد ۲۲ طرح را که قابلیت اجرایی داشت ارزیابی و قطعی کردیم.
محمدی با تاکید براینکه برای اجرای این طرح ها احتیاج به ۸۰۰ میلیاردتومان سرمایه گذاری است که طی پنج سال انجام می گیرد، اضافه کرد: برپایه محاسبات صورت گرفته از این میزان سرمایه گذاری که مقرر است صورت گیرد، بیشتر از دو هزار میلیارد تومان برای مجموعه های هلدینگ ارزش افزوده ایجاد خواهد شد که اتفاق خیلی خوب و مبارکی است، چون هم به سودآوری شرکت ها کمک خواهد نمود و هم سبب خواهد شد تا نیروهای نخبه و جوان که شرکتهای دانش بنیان فعالیت می نمایند بتوانند با ریسک کمتری در صنعت حضور پیدا کنند.
مدیرعامل شرکت صنایع عمومی تأمین به برخی از این طرح ها که سبب پایش خوراک و سلامت دام در دامپروری ها می شود، اشاره نمود و اظهار داشت: طرح قلاده هوشمند که به صوت ازمایشی در دامپروری فکا اجرایی و نتایج اولیه خوبی بدست آمد. طرح دامداری هوشمند که از راه نصب دوربین های پردازش تصویر با هدف رشد بهره وری در دامداری ها به اجرا درآمد. تأمین فناورانه علوفه و نهاده کشت که طی قراردادی در شرکت ملارد شیر عملیاتی و مقرر شده تا در سایر شرکتهای زیرمجموعه هم عملیاتی شود.
وی، هوشمند سازی خطوط لوازم خانگی را از دیگر طرح هایی عنوان نمود که با کمک شرکتهای دانش بنیان به انجام رسیده است و اضافه کرد: این طرح کمک می نماید تا خطوط تولید دراین بخش بروزرسانی شود تا ضمن افزایش تولید، سبب ایجاد بهره وری بیشتر شود.
محمدی، راه اندازی نیروگاه های خورشیدی که در شرکت دامون زاگرس بروجرد به صورت آزمایشی پیاده سازی شده است را یاد شده قرار داد و در انتها اظهار داشت: یکی از طرح های مهم دیگر تاسیس مرکز نوآوری در شرکت پارس الکتریک است که مقرر است با همکاری صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران صورت گیرد تا بتوانیم از ظرفیتهای موجود در شرکت پارس الکتریک استفاده بیشتری صورت گیرد که اساسا این مهم نفع چند جانبه دارد.


منبع:

1402/09/11
10:10:59
5.0 / 5
314
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴