با انعقاد قرارداد دانش بنیان؛

کیت های مولکولی تشخیص سرطان پستان ساخته می شود

کیت های مولکولی تشخیص سرطان پستان ساخته می شود

به گزارش گردو دانلود، مدیر عامل یک کارخانه نوآوری از ساخت و تولید کیت های مولکولی تشخیص سرطان پستان برای نخستین بار در کشور اطلاع داد.



به گزارش گردو دانلود به نقل از مهر، پرویز کرمی مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر در حاشیه امضای قراداد پروژه تحقیقاتی ساخت و تولید کیت های مولکولی تشخیص سرطان پستان با بیان این که سرطان پستان بعنوان دومین سرطان شایع جهان و نخستین در ایران در میان زنان هزینه های زیادی بر نظام سلامت کشورها تحمیل می کند، اظهار داشت: نرخ شیوع سرطان پستان در کشورهای درحال توسعه پایین تر از کشورهای توسعه یافته است اما میزان مرگ و میر آنها بالاتر است.
وی اضافه کرد: بر طبق آمارهای عرضه شده در ایران از هر ۱۰۰ هزار زن ۲۸.۱ نفر (طبق آمار GLOBOCAN) و ۳۳.۲۱ نفر (طبق آمار Iran International Database ) احتمال مبتلا شدن به سرطان سینه را دارند، که به علت نداشتن برنامه غربالگری مناسب و تشخیص بموقع ودرمان هدفمند نسبت به جوامع درحال توسعه، میزان مرگ و میر ناشی از سرطان بالاتر است.
کرمی اظهار داشت: در سالهای اخیر خوشبختانه با روش های درمان هدفمند و روش درمان مولکولی شاهد کاهش چشم گیر در این بیماری هستیم، هرچند با تغییر ساختار جمعیتی به سمت سالمندی در سالهای اینده این روند می تواند روبه رشد هم باشد
کرمی اضافه کرد: هم اکنون برای پیشگیری از پیشرفت بیماری در اغلب بیماران مبتلا به سرطان سینه بانوان پس از جراحی، از شیمی درمانی استفاده می شود. در حالیکه امروزه مطالعات گسترده نشان داده اند که تعداد زیادی از مبتلایان به سرطان سینه، بخصوص بیمارانی که در مراحل پایین بیماری هستند از شیمی درمانی پس از جراحی سودی نمی برند. این بیماران با یک درمان کم تهاجمی تر و داروهای کم خطرتر می توانند به زندگی ادامه داده و روند درمان را طی کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: یکی از مهم ترین عامل های مطرح در پیش آگاهی سرطان سینه، جهش های ژنی است. توسعه و رشد تومورهای سرطانی در بعضی از افراد وابسته به تکثیر ژن های مختلف می باشد.
مدیر عامل کارخانه نوآوری امپر اظهار داشت: استارت اپ "برستومد "یکی از استارتاپ های زیر مجموعه شتابدهنده آمپر لایف است که در چارچوب یک تیم متخصص با سرپرستی دکتر سید جوادمولی سرمایه گذاری امپر و هم همکاری مشترک شتابدهنده تک آزما، موفق به تجاری سازی "کیت تشخیص مولکی سرطان پستان " شده است.
کرمی اظهار داشت: تا ۸۰ درصد بیمارانی که با سرطان سینه مواجهند، احتیاج به درمان های تهاجمی مانند شیمی درمانی را ندارند. این کیت مولکولی تشخیصی که برای نخستین بار در کشور تولید می شود میتواند در راه درست و هدفمند درمان را مشخص نماید.
کرمی اضافه کرد: متاسفانه در کشور ما به دلیل گران بودن، در دسترس نبودن و کمبود کیت های مولکولی تشخیصی همینطور کافی نبودن اطلاعات پزشک، اغلب بیماران مبتلا به سرطان سینه تحت فرایند پر ریسک و پر عوارض شیمی درمانی قرار می گیرند.
وی عنوان کرد: پروژه کیت تشخیص مولکولی گام اول همکاری "امپر "و "تک ازما" در راه کلینیکال تشخیص و کمک به درمان هدفمند سرطان سینه بانوان است و گامهای بعدی آنها قدم برداشتن در حوزه کیت های تشخیصی پیشرفته، پلت فرم های سازمان یافته و درمان های هدفمند است.


منبع:

1402/07/19
08:08:19
5.0 / 5
381
تگهای خبر: پروژه , تولید , متخصص , هزینه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳