معاون وزیر علوم خبر داد:

پاسخگویی به ۱۱۵نیاز فناورانه واحدهای صنعتی حوزه صنایع غذایی

پاسخگویی به ۱۱۵نیاز فناورانه واحدهای صنعتی حوزه صنایع غذایی

معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اظهار داشت: موسسه صنایع غذایی تا حالا به 115 نیاز فناورانه واحد صنعتی در این صنعت ورود پیدا كرده است.


به گزارش گردو دانلود به نقل از از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بمنظور آشنایی با عملکرد و کارهای مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از این مؤسسه بازدید نمود. دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف، صنعت غذا را باتوجه به اهمیت موضوعات سلامت، ایمنی و امنیت غذایی مهمترین صنعت کشور قلمداد کرد و اضافه کرد: این صنعت بطور مستقیم با سلامت جامعه ارتباط دارد و وزارت علوم از ارتقاء جایگاه این موسسه حمایت های لازم را به عمل می آورد. وی با اعلان اینکه بیشتر قریب به اتفاق مراکز پژوهشی در کشور وابسته به دانشگاه ها هستند افزود: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی تنها موسسه پژوهشی مستقل کشور در حوزه غذا است که وابسته به وزارت عتف فعالیت می کند و این امر نشان دهنده توجه ویژه این وزارت به بحث پژوهش در صنعت غذا است. رحیمی شعرباف بیان کرد: وزارت علوم بر پشتیبانی از این موسسه تاکید دارد و در مقابل وظیفه این مرکز پژوهشی تحکیم جایگاه خود در میان تولید کنندگان صنایع غذایی است. وی مشارکت بیرونی ۹۶ درصدی در قراردادهای پژوهشی این موسسه را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: تمرکز بیشتر بر پژوهش های تقاضا محور نکته ای کلیدی در عملکرد موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بشمار می رود و خوشبختانه این موسسه تا حالا عملکرد قابل توجهی داشته که باتوجه به گستردگی صنعت غذا باید تلاش بیشتری نسبت به رفع مشکلات صنعت غذا و چالش های پیش روی کشور داشته باشد. دکتر «قدیر رجب زاده»، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز در این بازدید بیان کرد: شناسایی چالش های ملی در بحث ایمنی و امنیت غذایی و ارائه راهکارهای برون رفت از بحران های موجود، شامل طراحی جیره های غذایی در شرایط بحران، کاهش ضایعات مواد غذایی، ارائه دانش فنی تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی همچون مهمترین اقدامات این موسسه در سال های اخیر بوده است. وی ضمن اشاره به پاسخگویی به نیازهای فناورانه ۱۱۵ واحد صنعتی و سازمان اجرائی در این موسسه در بازه زمانی ۹۸-۹۷، بیان کرد که تعاملات موسسه و صنعت غذا در چارچوب همکاری با واحدهای تحقیق و توسعه، انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک و ارائه دانش فنی، ارائه خدمات آزمایشگاهی، ارائه خدمات آموزشی و دانش افزایی و ارائه خدمات مشاوره ای صورت می گیرد. شایان ذکر است دکتر رضا نقی زاده، مشاور معاون پژوهش و فناوری و دکتر محمد سعید سیف مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر رحیمی را در این سفر همراهی کردند.

1399/07/26
14:22:00
5.0 / 5
27
تگهای خبر: پروژه , تولید , خدمات , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
لینک دوستان گردو دانلود